Experiència 018: DE CARA A TRAMUNTANA (Associació Catalana Cases de Colònies)

tramuntana_CAPCALERA

De Cara a Tramuntana és un camp de treball d’intervenció enel medi natural que planteja actuacions de neteja i recuperació de senders del Parc del Cap de Creus i els seus murs de pedra seca, i  manteniment i netejade la riera de Selva de mar.

Es tracta d’un projecte que l’Associació Catalana Cases de Colònies porta desenvolupant des de fa prop de 10 anys, en col·laboració amb la Secretaria General de Joventut i amb la Federació Catalana de l’Esplai, adreçat a joves d’arreu del món i dels esplais de la Federació.

Els camps de treball de l’Associació Catalana Cases de Colònies es desenvolupen amb metodología d’Aprenentatge i Servei, aportant als joves participants coneixements i experiències significatives en el marc de la cura del medi ambient, a través d’accions profitoses per a la població local i per a la societat en general.

Una experiència de servei molt gratificant, en el marc de les activitats d’estiu dels joves, amb un alt valor d’experiència d’intercanvi i un reconeixement de la tasca realitzada pels participants per part de la població local, que any darrera any ajuda a anar TEIXINT consciència entre els visitants i els locals vers el valor natural i històric de la zona.

foto fitxa 1

Fitxa resum: De Cara a Tramuntana / De cara la Tramontana (castellano)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s