Experiència 010: PROJECTE RÀDIO (FCE – Serveis d’Esplai)

Infants promotors de la salut en el seu territori

En el marc del programa L’Aventura de la Vida que es desenvolupa en el marc escolar,  l’alumnat tria i treballa el tema de salut que els preocupen. Treballen a partir de la cerca d’informació i finalitzen el seu treball amb la creació de missatges saludables, que portaran a una tertúlia radiofònica, a la radio local.

El projecte a més, compta amb la participació d’agents municipals de prevenció, de joventut… que entenen la important tasca de sensibilització que poden realitzar infants i joves informats i que senten que la seva opinió serà escoltada i respectada.

Es fa un treball molt interessant des de l’ús de la llengua, fent èmfasi en el llenguatge radiofònic, que portarà a una experiència de reconeixement públic de la tasca realitzada pels infants a la radio local.

Paral·lelament, el treball del respecte mutu, de la utilització de la conversa com a primer hàbit saludable, proporciona als infants experiències positives de participació.

Un projecte per anar  TEIXINT  el protagonisme dels infants en la prevenció i la promoció de la salut i el reconeixement del seu treball i la seva opinió a través dels espais radiofònics locals.

   Fitxa resum: Projecte Radio / Proyecto radio (castellano)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s