Experiència 009: DONEM VIDA ALS NOSTRES PARCS (Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet)

Iniciativa sociocomunitaria per a la preservació del propi entorn natural.

L’apropiació de l’espai públic per part dels joves, moltes vegades estitgmatitzat per la resta de la societat, vist des de un vessant positiu en que els joves es comprometen i corresponsabilitzen és el gran potencial de fons d’aquest projecte.

El treball conjunt entre els joves del Casal de Joves del Club d’Esplai Pubilla Casas-Can Vidalet i joves de l’Institut Rubió i Ors, facilita al seu torn la incorporació dels joves de l’insitut a les entitats d’oci i temps lleure, i permet fomentar espais de relació entre grups d’iguals fora del centre educatiu.

El projecte Donem Vida als nostres Parcs permet als joves conèixer i valorar l’estat de conservació de l’espai públic del seu municipi i fer propostes de millora als seus Ajuntaments i realitzant una important tasca de difusió i sensibilització entre la ciutadania en general, i en especial entre els joves del municipi.

Un projecte per anar  TEIXINT  la participació dels joves a la vida associativa del barri i donar valor als espais públics de la ciutat a través i des de els joves.

Fitxa resum: Donem Vida als nostres Parcs / Damos vida a nuestros parques (castellano)

El projecte ha rebut el 3r Premi Jaume Ciurana a l’Actuació Cívica juvenil en la categoria de millora de l’entorn natural en la seva edició de 2012. Tot un reconeixement a la idea i a la tasca desenvolupada. Enhorabona!

El Club d’Esplai Pubilla Casas – Can Vidalet, recull el premi de mans del Conseller Cleries. 22/10/2012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s