Experiència 005:RODEM PER RODA (Esplai Ca l’Oliverar)


Durant el 10è aniversari de l’Esplai Ca l’Oliverar, el grup de joves de l’esplai han decidit elaborar un vídeo sobre l’interès social, natural i patrimonial del poble de Roda de Berà per mostrar durant la inauguració de la Setmana Cultural del poble.

Els joves han hagut de fer, primer de tot, un treball d’investigació amb la gent del poble per escollir quins serien els espais més emblemàtics i importants; per exemple anant al Centre d’Estudis Rodencs. A més, paral·lelament han après quin és el funcionament bàsic de la càmera de vídeo i les diferents tècniques d’enregistrament: plans, enquadrament i moviments.

Un cop han estat especialistes de la història i patrimoni del poble i s’han convertit en reporters i reporteres, s’han organitzat per decidir com volien que fos el documental i per planificar i dur a terme els rodatges.

Després de la producció i muntatge del vídeo i un cop tot llest, el documental ha estat protagonista de la inauguració de la Setmana Cultural on tot el poble i la gent que el visitava han pogut gaudir-ne. A través del documental tant gent del poble com visitants poden conèixer més a fons el patrimoni cultural i natural del poble.

D’aquesta manera, amb el projecte Rodem PER Roda, els joves de l’Esplai Ca L’Oliverar han anat TEIXINT una aportació al patrimoni cultural del poble de Roda de Berà!

Fitxa resum: Rodem per Roda / Rodemos por Roda (castellano)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s