Experiència 003: CONTES PER A NOSALTRES (Club d’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet)

Contes per a nosaltres: una experiència de lleure pels infants hospitalitzats

El grup de persones amb discapacitat, Indis, del Club d’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet ha creat i desenvolupat el projecte Contes per a nosaltres, amb els infants hospitalitzats de llarga estada a l’Hospital Sant Joan de Déu. D’aquesta manera, ofereixen la possibilitat de gaudir del conte dels drets dels infants, coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI) i d’un espai de lleure pels infants hospitalitzats on puguin intercanviar experiències i vivències.

Els indis han conegut el conte, han après què són els drets dels infants i la seva importància, han identificat els personatges i les situacions, i han creat els materials necessaris per l’escenografia. Després de molts assajos i de tota la feina feta, han representat el conte per compartir amb els infants hospitalitzats.

A través d’aquest projecte, han fet possible construir una imatge activa de les persones amb discapacitat; alhora que creen un espai de lleure en un ambient tant hostil i sovint oblidat, en aquest sentit, com són els hospitals infantils de llarga estada.

Junts els infants de l’Hospital Sant Joan de Déu i els Indis han après, compartit experiències i han anat TEIXINT junts a través de contes sobre els Drets dels Infants!

   Fitxa resum: Contes per a nosaltres / Cuentos para nosotros (castellano)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s